Egyedi fényképes lámpa

Készítsd el fényképes lámpádat! Ez a lámpa biztosan mindenki figyelmét felkelti, ha igazán egyedi ajándékot szeretnél, ez a legjobb választás. Tölts fel 4 képet, és lepd meg szeretted egy igazán egyedi ajándékkal! Tökéletes választás évfordulóra, esküvőre, születésnapra, valentin-napra vagy bármilyen különleges alkalomra.

Megjelenés

Szabd személyre lámpaernyőd saját fényképeiddel! A lámpaernyőn kirajzolódik a feltöltött képek összes részlete.  Lekapcsolt állapotban a lámpának fehér színe van, nem látható rajta a kép, csak textúrában rajzolódik ki. Felkapcsolt állapotban kirajzolódnak a rajta lévő fényképek. A LED fényforrás által kibocsájtott fényt különböző intenzitással engedi át az ernyő, annak függvényében, hogy a fénykép milyen domborzatot alakít ki a lámpaernyő felületén. Ahol vékonyabb a lámpaernyő vastagsága, ott jobban, ahol vastagabb, ott kevésbé szűrődik át rajta a fény.

Hogyan készül?

Az egyedi fényképes lámpa teljes egészében 3D nyomtatási technológiával készül. Biokompatibilis PLA anyagból nyomtatjuk, melyet leggyakrabban kukoricakeményítőből állítanak elő. Bőrrel érintkezve nem okoz semmilyen irritációt. A 3D nyomtatás minősége nem azonos a fotó nyomtatás minőségével! Célunk, hogy a legtökéletesebb terméket készítsük el, ezért kérünk, hogy minél jobb minőségű, világos fényképet küldj nekünk.

lampa-video

Rendeld meg csak az ernyőt

A lámpa ernyője egyszerűen cserélhető, így ha már rendelkezel a lámpa alapzatával, akkor elég csak az ernyőt megrendelned! Igazítsd a lámpa megjelenését évszakhoz, ünnephez vagy akár a saját hangulatodhoz.

Szállítás

A rendeléseket általában 3-5 munkanap elteltével szállítjuk. Személyes átvételre is van lehetőség!

Tulajdonságok

  • Csak LED „izzóval” használható, az termék tartalmazza az izzót is.
  • Foglalat: E27
  • Magasság: 160 cm
  • Átmérő: 120 cm

Árak

  • Teljes lámpa (alapzat+ernyő): 15.990 Ft
  • Csak a lámpaernyő: 6.990 Ft

Képek feltöltése